Fra innholdet

Folk og røvere
Tjuvholmen var en gang arena for kriminelle og virksomheter som ikke tålte dagens lys. I dag er holmen en plass for alle, med unntak av tyver kanskje. Selv om et hotell har navnet «tyven» finner vi likevel en barnehage vegg i vegg.
Side 6

Glass på toppen
En eldre eiendom på Amager i København har et karakteristisk københavnertak. Hele taketasjen er skilt ut fra resten av eiendommen. Steen Palsbøll Arkitekter fikk oppdraget med å utvikle leiligheter der. Glasshusene som er utviklet tar seg godt ut på toppen.
Side 14

Oppgitt over KRD
«Ingen» skjønner hvorfor §12-20 i TEK10 er endret. – Etter en bred høring og grundig gjennomgang forandret vi ordlyden til slik den opprinnelig var tenkt, sier Kommunal- og Regionaldepartementet. – Dette er ikke en faglig beslutning, men politisk sier Arvid Johnsen og Ole-Vidar Skaathun.
Side 18

Glad i glass?
Hva griper man fatt i, når man Niels Torp skal intervjues? Han er jo ofte kritisk til glassets egenskaper. Likevel ser vi utstrakt glassbruk av mannen som bygger mye av sine prosjekter opp rundt konseptet sentralhaller.
Side 26

Nytt glass til gullsmeden
Forsikringsbransjen stiller samme krav til butikker inne i et kjøpesenter som til en butikk ute på gaten. Kvams Glass har derfor levert et nytt sikkerhetsglass til Thune på Vinterbro.
Side 40